Stolpefritt rekkverk med profil

Kvalitetsrekkverk i fra Onlevel som er godkjent for 1,5 kN av Sintef

Sintef godkjent glassrekkverk

Det er mange forskjellige løsninger av profiler på nett, men hos oss kan du være trygg på at det er kvalitetsrekkverk og rekkverkene er godkjent av Sintef.

Høyde på rekkverket

Rekkverket leveres med standard høyde på 1000mm i fra dekket. Hvis du ønsker en annen høyde kan du enkelt bestille rekkverket i egen høyde. Husk at hvis det fallhøyde over 10 meter skal det bestilles rekkverk med 1200mm høyde.

FARGE

Rekkverket levers som standard i rustfritt stål. I konfigurator kan du velge mellom standard Hvit RAL9003 eller Svart RAL 9005. Det er også mulig skrive inn egen RAL farge da vil vi lakkere alle rekkverksdetaljene i ønsket farge.

TILPASSNING AV PROFILER

Rekkverkene i fra Onlevel er svært enkel å montere og ved bestilling i vår konfigruator kan du være sikker på at det ikke vil bli noen kapping. Rekkverksproffen tilpasser alle rekkverkene individuelt etter kundens ønske og oppgitte mål.

Glassene blir helt like pr side, for vi har valgt å lage rekkverkene uten standard glass slik at du slipper å ha forskjellige glass størrelser på endene.

Montering av rekkverk med profil

Det er svært mange tilbydere av rekkverk, men vi har prøvd de fleste systemene og våre montører forelsket seg i Onlevel sitt unike system. ,

Du kan enkelt justere glassene med den justerbare braketten som ligger i bunn av glassne. Dette gjør at du enkelt får glassene på linje når du monterer.

Det er svært enkelt å montere rekkverket, vi regner ut plassering av hver stolpe og sender dette med sammen med bestillingen. Trenger du veiledning under monteringen er det bare å ta kontakt med oss.

Rekkverket føres i både topp og side montering.

 

Se video av justeringen

Drenering av vann

Profilene har store kammer i bunn for drenering av vann som gjør at det ikke samler seg vann i mellom glassene og på vinteren slipper du å tenke på at glassene skal sprekke på grunn av vann som fryser i profilen.

Glasstype

Vi leverer alltid glasstykkelse etter gjeldende krav slik at du kan være sikker på at du har et rekkverk som er tilpasset Norske krav.

Se en testvideo av rekkverket

Profiltype

Det vil bli levert Onlevel profil TL6021 eller TL6020